Sharp helpt u verder met de continuïteit van uw organisatie.

Wij staan klaar voor onze klanten.

Een partner is er niet alleen in de goede periodes, maar ook wanneer het even tegenzit. Onder de noemer #SamenSterker adviseert Sharp bedrijven en organisaties over hoe zij in het nieuwe normaal meer kunnen halen uit hun bestaande apparatuur en zo veilig en hygiënisch mogelijk te werk kunnen gaan.

Wij helpen u graag verder met:

Print & Documentoplossingen

Thuis of op kantoor printen? Met onze diversiteit aan printers beschikt u over flexibiliteit en veelzijdigheid.   

Notebook Device Management

Beheer niet alleen uw notebooks op een makkelijker manier, maar lever deze direct en gebruiksklaar af bij de eindgebruiker.

  

Audiovisuele Oplossingen

Maakt u nu gebruik van videovergaderingen, presentaties of interne communicatie? Met onze displayoplossingen beschikt u over de juiste middelen voor uw communicatie.

Device-as-a-Service 

Altijd over de meest up-to-date technologie beschikken? Maak met Device-as-a-Service mobiliteit en flexibiliteit onderdeel van uw IT-strategie.

Bespaar op uw kosten

Houd grip op uw vaste en maandelijkse kosten. Wij maken deze inzichtelijk, helpen met het besparen op uw kosten terwijl u geen concessies doet op gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.

Service & Support

Wij staan voor u klaar om zowel remote, op afstand, als ter plekke ondersteuning te bieden op uw apparatuur en software.

 

Benieuwd naar welke tips wij u kunnen bieden?

Hieronder hebben we voor u onze tips, video's en blogs verzameld. 

Onze tips voor uw organisatie. 

Hieronder hebben wij enkele praktische tips verzameld die u verder helpen in de continuïteit van uw organisatie. 

Liever iets kijken?

Bekijk een van onze video's met tips, introducties en werkwijze van onze apparatuur.

 

Tijdelijke #SamenSteker actie:

Gratis TEAMS in een dag
bij aanschaf van een Windows collaboration display van Sharp.
 

 
Blogs van onze medewerkers.

Hoe heeft het “nieuwe normaal” invloed op werkzaamheden? Verschillende medewerkers van Sharp delen hun eigen ervaringen in verschillende blogs.

Hoe je van vergaderen op afstand een succes maakt

Zoekt jouw bedrijf of organisatie naar manieren om effectief op afstand te vergaderen? Door het coronavirus zijn we massaal gaan thuiswerken. Hoe kunnen bedrijven het werken op afstand nog beter opnemen in hun bedrijf en bedrijfsstrategie? Christopher Parker, Senior Product Manager Europa voor visuele solutions bij Sharp, geeft ons een paar tips die elk bedrijf zou moeten volgen.

Agile werken, samenwerken en productiviteit als het nieuwe normaal evolueert

Leer meer over agile werken, samenwerken en productiviteit nu het nieuwe normaal zich evolueert. Neem deel aan ons virtuele live evenement met 's werelds eerste gecertificeerde Windows collaboration display, Microsoft Teams Live Event en Sharp WorkSpaces.

Sharp maakt hygiënisch printen mogelijk

Nu de maatregelen rondom het coronavirus langzaam worden versoepeld, betekent dat ook dat er wellicht weer meer medewerkers richting hun werkplek op kantoor terug gaan. In de kantoren zijn inmiddels al veel maatregelen genomen om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen houden.

Maar is er ook veel werk verzet om de vereiste maatregelen na te leven en opgestelde richtlijnen te volgen hoe om te gaan met de hygiëne op kantoor of school, maar is hierbij ook aan de printer of MFP gedacht?

De juiste technologie maakt samenwerken efficiënter

Samenwerken op kantoor of in de klas om ideeën en informatie uit te wisselen is niets nieuws. Teams zitten vaak bij elkaar om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de nieuwste informatie en ideeën met elkaar te bespreken.

Dergelijke vergaderingen kunnen echter vaak een stuk efficiënter worden iangericht. Uit onderzoek van Sharp blijkt bijvoorbeeld dat 58% van de werknemers van mening is dat vergaderingen efficiënter worden als iedereen er meer bij betrokken is.

© 2020 Sharp Electronics Benelux B.V | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid