Gratis TEAMS in een dag
bij aanschaf van een Windows collaboration display van Sharp.
 

 

In de periode na 12 maart zijn veel bedrijven apparatuur en applicaties gaan gebruiken om de mensen te faciliteren in het thuiswerken, Dit varieert van notebooks, monitoren, webcams tot en met software voor videobellen en samenwerken. De meest gebruikte zakelijke applicatie voor samenwerken en videobellen is Microsoft Teams.

In de achterliggende periode heeft de focus met name gelegen op het faciliteren van online vergaderen vanuit een thuiswerkplek en is de inrichting van een applicatie als Microsoft Teams en hoe je dan effectief kunt samenwerken vaak onderbelicht gebleven. Er ontstaat nu een nieuwe situatie waarin mensen weer vanuit een kantooromgeving zullen gaan werken, maar waarbij het werken vanuit huis ook een permanente plaats heeft verworven in de dagelijkse bedrijfsvoering. Sharp heeft in de afgelopen periode nauw samengewerkt met Microsoft om in het ‘nieuwe normaal’ goede samenwerking mogelijk te maken. Sharp helpt u om de functionaliteiten binnen Teams optimaal te benutten binnen uw bedrijfsvoering en heeft samen met Microsoft het Windows collaboration display ontwikkeld om samenwerking op afstand ook op kantoor eenvoudig toegankelijk te maken.

Samenwerken met Microsoft Teams
Elk bedrijf wil graag de samenwerking zo optimaal mogelijk inrichten. Niet alleen binnen de kantoormuren maar juist ook daarbuiten. Locatie onafhankelijk samenwerken, waarbij je je team aangehaakt houdt. Juist in deze tijd zo onmisbaar. Binnen je bedrijf kun je groepen mensen samenvoegen tot teams. Deze teams kunnen kanalen aanmaken, waarbinnen je kunt samenwerken aan bestanden, chatten, vergaderen, bellen en dat allemaal op één plek!

 

Welke functionaliteiten biedt Microsoft Teams zoal?
De mogelijkheden met Microsoft Teams zijn eindeloos. Uiteraard wordt er ook in de basisbehoeften voorzien. Denk hierbij aan:

  • Chatten met een collega of een team
  • Bellen met video met een collega of team
  • Presenteren op afstand d.m.v. het delen van een scherm
  • Een digitaal whiteboard waar deelnemers tegelijkertijd in kunnen werken

Bij aanschaf van een Windows collaboration display  ontvangt u gratis een training Teams in een Dag ter waarde van € 1.250,00.
Samen met onze IT partner biedt Sharp nu Teams in een Dag bij aanschaf van een Windows collaboration display. Binnen een dag zorgen we voor de basisbehoefte en kun je de dag erop al beginnen met efficiënt samenwerken. We zorgen voor de benodigde omgeving. Daarnaast worden je werknemers klaargestoomd door onze business consultants met een virtuele training.

Waarom kiezen voor Teams in een Dag?

  • Snelle start met Teams om te kunnen chatten, vergaderen en scherm delen vanaf elke locatie
  • Snel starten maar uiteraard wel veilig
  • Alle gebruikers weten de basis van Teams in een dag
  • Optimaal thuis(samen)werken
  • Advies voor vervolgstappen en optimalisatie met Microsoft Teams

Meer weten?
Wil je meer weten over Teams in een Dag of over het Windows collaboration display van Sharp? Graag beantwoorden we jouw vragen en kijken samen met jou naar wat jouw organisatie nodig heeft. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen direct contact met jou op over Teams in een Dag!

Laat je terugbellen door een van onze experts

© 2020 Sharp Electronics Benelux B.V | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid