Agile werken, Samenwerken en Productiviteit als het nieuwe normaal evolueert

9 Juli 2020 om 16:00 uur

 

Registreer uw plaats voor het live virtuele evenement van Sharp en Microsoft, met het eerste gecertificeerde Windows collaboration display ter wereld, Microsoft Teams Live Event & Sharp WorkSpaces op donderdag 9 juli 2020 om 16:00 uur.

Tijdens dit internationale event verbinden we Sharp relaties van over de hele wereld. We hebben een mooie en informatieve agenda samengesteld, met een aantal geweldige gastsprekers. 

Tijdens het event wordt in het Engels gesproken en live vertaald in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Pools ondertitels met Microsoft Teams Live Event. Helaas ontbreken dit keer de Nederlandse ondertitels nog, maar Microsoft werkt er hard aan om bij een volgende editie wellicht ook automatisch vertaalde Nederlandse ondertitels te kunnen bieden.

Agenda

16:00 - 16:05
Welkom keynote met Jason Cort - Director of Product Planning and Marketing bij Sharp over Sharp's aanpak en oplossingen in het nieuwe normaal als mensen terugkeren naar hun werk / kantoor.

16:05 - 16:15
Microsoft keynote over de nieuwe normale en post COVID-19 wereld.

16:15 - 16:30
Keynote van Dr. Nigel Oseland, omgevingspsycholoog over een effectieve terugkeer van werken op afstand naar een nieuwe normale kantooromgeving.

16:30 - 16:50
Live paneldiscussie met uitgenodigde regionale experts van Microsoft, Sharp en Intel met een live Q&A

16:50 - 17:00
Sharp's oplossingen voor de nieuwe werkomgeving - Windows-collaboration display en WorkSpaces-abonnementsservice.

Jason Cort - Director of Product Planning and Marketing, Informaton Systems Europe

Jason trad in februari 2014 in dienst bij Sharp als directeur Product Planning & Marketing, Informatiesystemen, voor de productgroepen Document Solutions, Visual Solutions en ePOS. Met 17 jaar ervaring in de print- en documentindustrie heeft Jason samengewerkt met 's werelds grootste multinationale print- en documentfabrikanten. Voordat hij bij Sharp in dienst trad, was Jason General Manager van Enterprise Print Services bij Xerox Europe. Jason is gestationeerd op het Europese hoofdkantoor van Sharp in Stockley Park, Londen

 

Michel Bouman - Microsoft - Territory Channel Manager  Modern Work (Team Meetings, Calling & Devices) 

Als Microsoft Teams Certified Expert en spreker op andere Microsoft Sharp-evenementen brengt Michel een schat aan ervaring in samenwerking met zich mee en bevordert hij de kracht van mensen voor effectief technologiegebruik. 

Dr Nigel Oseland - Werplekpsycholoog

Dr. Nigel Oseland is omgevingspsycholoog en een van Europa's toonaangevende schrijvers over problemen op de werkplek. In samenwerking met Nigel publiceerde Sharp het rapport 'De perfecte vergaderomgeving creëren' waarin de impact van omgevingsfactoren op de prestaties van werknemers wordt aangetoond.

 

Mehryn Corrigan - Associate Director, Strategic Alliances
Sharp Imaging & Information Company of America

Mehryn is verantwoordelijk voor de marketing alliantie strategie van Sharp America voor de professional display-divisie. Ze is een drijvende kracht achter het Windows collaboration display en WorkSpaces in Noord-Amerika en werkt samen met wereldwijde en Europese teams.

 

Christopher Parker - Senior Product manager, Visual Solutions Sharp Electronics Europe

Chris is verantwoordelijk voor innovatieve samenwerkingsoplossingen en professionele grootformaatschermen zoals Windows collaboration display en WorkSpaces-abonnementsservice.

 
Mark Frost, Visual Retail Marketing Manager - Intel Internet Of Things Group

Marks rol omvat samenwerkingstechnologie voor zowel het bedrijfsleven als het onderwijs binnen Intel IoT EMEA. Intel biedt transformatieve IoT die intelligentie van edge tot cloud verbindt en betere beslissingen mogelijk maakt, voor betere resultaten en een betere wereld.

© 2020 Sharp Electronics Benelux B.V | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid