" "

Eenvoudige printerbeveiliging voor mkb-bedrijven.

I am Secure. Are you?

Veel mkb-bedrijven hebben te maken met cyberaanvallen - printers zijn de manier waarop ze binnenkomen.   

Wat gebeurt er als uw bedrijf te maken krijgt met de ongewenste aandacht van een hacker? Zoals veel MKB-bedrijven is de kans groot dat ook uw organisatie niet is voorbereid. 

Dat is waarom Sharp samenwerkt met ethisch hacker Jens Müller om het rapport "Eenvoudige printerbeveiliging voor mkb-bedrijven" voor u op te stellen. Met daarin tips en mogelijkheden die u helpen de risico's voor uw organisatie te begrijpen, maar ook wat en hoe u hier iets aan kan doen.  

Er zijn tips samengesteld op basis van de resultaten die zijn opgedaan in ons Europese onderzoek onder kantoormedewerkers in het mkb. 

Download het hele rapport om van uw fouten, maar ook van de fouten van andere bedrijven te leren. Zorg dat hackers geen kans krijgen om uw bedrijfsgegevens te bemachtigen. 

Sharp heeft als leverancier van print-, documentbeheer-en displayoplossingen in de Benelux heeft het ISO 27001-certificaat voor processen rondom databeveiliging ontvangen.

Deze certificering toont aan dat Sharp voldoet aan de hoogste norm op het gebied van databeveiliging.

Bovendien betekent het dat Sharp een betrouwbare partner is voor klanten en leveranciers doordat taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging transparant zijn.

Printbeveiliging: bewustwording, perceptie en gedrag
 Bekijk de video waarin ethisch hacker Jens Müller uitlegt hoe hij toegang kan verkrijgen tot onbeveiligde printers en hoe u kunt voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw informatie. 

11%

van de medewerkers op kantoor geeft aan dat er binnen hun bedrijf geen beveiligingsprotocollen zijn voor printers of MFP’s.

29%

van de medewerkers op kantoor geeft aan vertrouwelijke of persoonlijke informatie te hebben aangetroffen op de uitvoer van de printer of MFP; informatie die niet voor hen bedoeld was, wat een datalek is.

21%

van de kantoormedewerkers heeft een kantoorprinter gebruikt om persoonlijke documenten af te drukken die ze thuis of buiten de beveiligingsomgeving van het bedrijf hebben gecreëerd. 

© 2019 Sharp Electronics Benelux bv | Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid