Luchtreinigers van Sharp

Luchtzuiveraars en behandeling voor op kantoor en in het klaslokaal

 

Sharp Air Purifier

Plasmaclusters luchtzuiveraars van Sharp, nu ook verkrijgbaar in Nederland! 

Luchtreiniger met ionisator

De lucht binnen kan tot vijf keer vuiler zijn dan de lucht buiten. Een frisse en gezonde lucht is belangrijk in ruimtes die slecht geventileerd zijn en een hoge Co2-waarde hebben. Dit is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van medewerkers, maar ook van invloed op hun prestaties. Een ruimte met een goede luchtbehandeling en -zuivering zorgt voor een verhoogde productiviteit. Lees hier meer over hoe je de perfecte vergaderomgeving creëert. 

Al meer dan 100 miljoen luchtzuiveraars verkocht!

De luchtreinigers met Sharp's gepatenteerde plasmacluster ionentechnologie zijn wereldwijd al meer dan 100 miljoen keer verkocht. Testen uit het laboratorium tonen aan dat de luchtreinigers een positief effect hebben op het verminderen van virusdeeltjes. Zo is aangetoond dat het aantal actieve SARS-CoV-2-virusdeeltjes met maar liefst 91,3% vermindert wordt dankzij de Sharp luchtreiniger. 

Luchtbehandeling voor slecht geventileerde ruimten

De Air Purifiers van Sharp zorgen dat schadelijke lucht en chemicaliën afkomstig uit tapijten, lijm, verwarming, schoonmaakmiddelen en synthetische materialen zoals plastic, vezels en rubber wordt gereinigd en geneutraliseerd.

Bekijk onze modellen

Gezonde en schone lucht voor thuis, school of op kantoor

De luchtreinigers van Sharp zorgen voor frisse en gezuiverde lucht op kantoor en in huis. Pollen, schimmels, bacteriën en virussen worden bijna volledig uit de lucht gezuiverd.

Bekijk onze luchtreinigers

De voordelen van een luchtreinigsaparaat 

De luchtzuiveraar van Sharp is veelzijdig in zijn toepassing.
Niet alleen verminderen luchtverversers fijnstof, waardoor er minder hoeft worden
schoongemaakt, maar elimineren ze ook geuren en verminderen ze verschillende ziektes en allergieën.

✓ Dood bacteriën, virussen, allergenen en schimmels

✓ Effectief getest tegen SARS-CoV-2 in laboratoria

✓ Verwijdering van vervuilde lucht en statische elektriciteit

✓ Verbetering van de luchtvochtigheid in een ruimte

✓ Efficiënte luchtreiniging dankzij 3 verschillende filters en perfecte luchtcirculatie

Luchtreinigers van Sharp:

Luchtreinigers voor grote ruimtes

 

UA-KIL80E-W

- Voor ruimtes tot 62 m²
- Bevochtigingsvermogen: 660ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 90-498 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

UA-KIL60E-W

- Voor ruimtes tot 50 m²
- Bevochtigingsvermogen: 660ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 90-498 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

 

UA-HG60E-L

- Voor ruimtes tot 50 m²
- Bevochtigingsvermogen: 660ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 90-498 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

 

Luchtreinigers voor kleine ruimtes

 

UA-HG50E-L

- Voor ruimtes tot 38 m²
- Bevochtigingsvermogen: 450ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 60-306 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

UA-HG40E-L

- Voor ruimtes tot 28 m²
- Bevochtigingsvermogen: 400ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 60-240 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

 

UA-HG50E-W

- Voor ruimtes tot 50 m²
- Bevochtigingsvermogen: 630ml/h
- 3 Filters inclusief HEPA-filter
- Luchtstroom: 48-306 m³/h

Brochure downloaden

Ik wil een offerte ontvangen

 

Onze plasmaclustertechnologie eenvoudig uitgelegd

Hoe werkt de plasmaclustertechnologie van Sharp?

De plasmacluster ionentechnologie die door Sharp is uitgevonden en gepatenteerd, geeft duizenden positieve en negatieve ionen af. Deze hechten zich met schadelijke luchtdeeltjes zoals bacteriën en virussen en dat noemen we clustering. Clustering zorgt voor de afbraak van de celmembranen, waardoor ze onschadelijk worden. Als gevolg hiervan wordt tot 99% van de bacteriën geëlimineerd. Onze testcentra, uitgerust met laboratoriumpraktijken, bevestigen dat de ionen maximale veiligheid garanderen - zelfs bij een hoge mate van vervuiling.

  1. Ionenemissie 
    Plasmacluster™ ionen zijn vergelijkbaar met positieve en negatieve ionen die in de natuur worden aangetroffen. De ionen zijn omgeven door watermoleculen en vangen de kleinste deeltjes in de lucht op. De luchtreinigers geven deze ionen af in de kamerlucht.

  2. Effect op schimmels, bacteriën en virussen
    Zodra deze ionen in contact komen met virussen, bacteriën en schimmelsporen begint een oxidatieproces. De ionen hechten zich aan de oppervlakken van de microben in de lucht en extraheren hun vitale waterstof (H). Als gevolg hiervan wordt de getroffen vervuilde stof vernietigd.

  3. Luchtbevochtiging
    Het filtersysteem filtert de deeltjes en hydroxiden uit de stoffen. Ze combineren zich met waterstof en uit dit proces wordt water gevormd, dat vervolgens als onzichtbare waterdamp in de kamerlucht wordt afgegeven.

Ionisator met een 3-traps filtersysteem en HEPA-filter

Sharp werkt als een wereldwijde pionier in luchtreinigers met een combinatie van filter- en ionentechnologie. Hierdoor hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van kiemdodende UV-straling, ozon en chemische stoffen. Sharp maakt alleen gebruik van de ionen en het 3-traps filtersysteem.

Het apparaat geeft de plasmacluster ionen met hoge dichtheid gedurende 60 minuten vrij in een sterke luchtstroom. Dit zorgt voor de afbraak van schadelijke luchtdeeltjes. Het filtersysteem bestaat uit een voorfilter, een deodorantfilter voor geurneutralisatie en een HEPA-filter dat zelfs de kleinste zwevende deeltjes zoals schimmelsporen elimineert. Afhankelijk van de omgevingssituatie is een filtervervanging pas na ongeveer 10 jaar nodig.

Na korte tijd ervaar je een frisse en schone lucht en adem je weer ontspannen in.

Eenvoudig in gebruik

De luchtzuiveraars zijn zichtbare items in jouw kantoor of huis, wat het ontwerp erg belangrijk maakt. Sharp’s modellen zijn ontworpen met aandacht voor detail, waardoor ze naadloos bij jouw interieur passen.


 

Sensortechnologie

Een systeem van sensoren bewaakt continu de luchtkwaliteit en past de instellingen automatisch aan om optimale reiniging, vochtigheid en temperatuur te behouden. De gevoeligheid van de sensoren kan door de gebruiker verder worden aangepast, zodat de automatische bediening aan jouw behoeften voldoet. 

Eenvoudige bediening

Het touchscreen zorgt voor een uiterst eenvoudige bediening en functieselectie. Veel van de apparaten zijn uitgerust met ouderlijk toezicht. Het beweegbare paneel biedt toegang tot de knoppen, maar stuurt ook de luchtstroom in de gewenste richting.

 

Gebruiksklaar in slechts 5 minuten

Uitpakken – instellen – water ingieten – inschakelen – klaar! De binnenkant van een luchtreiniger is misschien een stukje hightech, maar het gebruik is heel eenvoudig. In slechts 5 minuten is de luchtreiniger klaar voor gebruik.

© 2022 Sharp Electronics Benelux B.V. | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid