Vacature:
Field Service Engineer  regio Gent - Brugge

 

Accountmanager regio Gent - Brugge
De vacature is direct beschikbaar!

Telefonisch solliciteren? Neem contact op met onze recruiter via: +32 15 215 310


Ambassadeur van onze organisatie
Je bent de ambassadeur van onze organisatie en je komt bij de klanten in jouw regio voor het onderhoud aan de Sharp Document Systemen. Je analyseert storingen en lost deze vervolgens vakkundig op.

Daarnaast adviseer je de klanten en geef je instructies zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de Sharp Document Systemen en de daarbij behorende netwerkoplossingen. Je werkt zelfstandig maar daarnaast heb je regelmatig contact met je collega Field Service Engineers en de Supervisor Field Service.  

Jouw profiel 
Klantgerichtheid staat bij jou voorop en je bent communicatief vaardig. Je ziet het als een uitdaging problemen op te lossen en je gaat altijd voor het optimale resultaat. Daarnaast werk je graag zelfstandig maar je zoekt ook actief contact met collega’s om een probleem op te lossen.

Je hebt minimaal een afgeronde A2 opleiding Electronica of Electromechanica. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring bij voorkeur in de branche en je bent op zoek naar een functie op het grensvlak van mechanica, elektronica en ICT. Je hebt kennis van netwerk operating systemen en Windows in het bijzonder. Tot slot ben je in het bezit van een geldig rijbewijs. 

Eenvoudige sollicitatieprocedure:

Ons aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Field Service Team en in de eerste maanden volg je een intensieve training, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. 

Ontdek je nieuwe team!

Onze openstaande vacatures

Over Sharp

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.

 

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT-diensten. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

© 2022 Sharp Electronics Benelux B.V. | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid