Vacature:
Accountmanager regio
Oost-Vlaanderen

 

Accountmanager regio Oost-Vlaanderen
De vacature is direct beschikbaar!

Telefonisch solliciteren? Neem contact op met onze recruiter via: +32 15 215 310


Wij zoeken iemand die houdt van een uitdaging
Als bevlogen Accountmanager weet je met jouw ervaring nieuwe klanten te werven en deze voor je te winnen, terwijl je ook je bestaande klanten beheert om de dienstverlening van Sharp verder uit te breiden. Je analyseert het bedrijfsproces, waarbij je onder meer de informatiestromen in kaart brengt en werkt hiervoor een klantgerichte oplossing uit.

Als Accountmanager weet je wie bij het besluitvormingsproces betrokken is en je weet hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Sharp. Je betrekt collega’s van andere afdelingen bij je activiteiten, om zo de juiste office solutions voor je klant te vinden. Want bij Sharp gaan we voor optimale klanttevredenheid met duurzame oplossingen. 

Jouw profiel 
Wie als Accountmanager bij Sharp de uitdaging aangaat, moet doelgericht en gedreven zijn; alleen dan behaal je het beste resultaat. Je denkt in kansen en je laat je niet snel van de wijs brengen. Bij Sharp ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat en dat vraagt niet alleen discipline en doorzettingsvermogen maar ook een ondernemingsgeest.

Ook ben je als Accountmanager in staat zelf op zowel korte als lange termijn commerciële kansen te creëren en kun je anderen overtuigen. Je hebt ruime Direct Sales verkoopervaring in de Business to Business verkoop van producten, diensten en oplossingen. Bij voorkeur in de IT branche of een gelijkwaardige branche en je bent toe aan een nieuwe stap. 

Eenvoudige sollicitatieprocedure:

Ons aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een informele en klantgerichte organisatie, in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Direct Sales team.

In de eerste weken volg je een uitgebreide introductietraining, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een marktconform basissalaris, commissies, een bonus, een bedrijfswagen, maaltijdscheques en verzekeringen. 

Ontdek je nieuwe team!

Onze openstaande vacatures

Over Sharp

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.

 

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT-diensten. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

© 2022 Sharp Electronics Benelux B.V. | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid