Vacature:
Accountmanager regio
Drechtsteden

 

Accountmanager regio Drechtsteden
De vacature is direct beschikbaar!

Telefonisch solliciteren? Neem contact op met onze recruiter via: 06 38 72 71 38

Geef vorm aan een nieuw tijdperk
Stel je voor: een kans om vorm te geven aan een nieuw tijdperk bij een innovatief en wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Klinkt goed toch? Bij Sharp kan het! Wij zoeken mensen die meedenken over het volgende hoofdstuk van ons bedrijf. Samen creëren we innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch veranderd. 

Wij zoeken iemand die houdt van een uitdaging
Als bevlogen en ervaren Accountmanager weet je nieuwe klanten voor je te winnen. Met al je klanten onderhoud je nauw contact en je helpt hen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Dat lukt je door de informatiestromen goed te analyseren en te laten zien hoe de diensten van Sharp hier op aansluiten. Klanten waarderen jouw betrokkenheid en klantgerichtheid. Samen met collega’s van andere afdelingen vind je altijd de beste, meest duurzame oplossing voor je klant. Jouw kennis en kunde overtuigt je klanten van de toegevoegde waarde van Sharp. 

Jouw profiel
Je bent doelgericht en gedreven; je streeft altijd naar het beste resultaat. Je laat je niet snel van de wijs brengen en je denkt in kansen. Bij Sharp ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat; geen probleem met jouw discipline en doorzettingsvermogen.

Zowel op korte als lange termijn creëer jij commerciële kansen. Anderen overtuigen is je tweede natuur. Je hebt ruime ervaring met de verkoop van producten, diensten en software. Fijn als dat in de IT branche of een gelijkwaardige branche is. 

Eenvoudige sollicitatieprocedure:

Ons aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving. In onze informele en klantgerichte organisatie kun jij het beste uit jezelf halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Direct Sales team.

Tijdens een uitgebreide introductietraining maak jij kennis met onze organisatie, onze producten en diensten. En wij met jou! Natuurlijk hoort daarbij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Ontdek je nieuwe team!

Onze openstaande vacatures

Over Sharp

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.

 

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT-diensten. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

© 2022 Sharp Electronics Benelux B.V. | Disclaimer Privacybeleid Cookiebeleid